Σχετικά - Atradius Ελλάδα

Το Ελληνικό υποκατάστημα της Atradius παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων.

Στα χρόνια  της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Atradius έχει διαγράψει μια σταθερή και ανοδική πορεία επιτυγχάνοντας να περιλαμβάνεται στις σταθερές επιλογές των Ελλήνων  Επιχειρηματιών και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Η αναπτυξιακή μας πολιτική χαρακτηρίζεται από την επιλεκτική πρόσκτηση νέων πελατών και όχι από την αλόγιστη αύξηση του πελατολογίου μας. Αυτό μας εξασφάλισε – εκτός από την αύξηση του κύκλου εργασιών – την ελαχιστοποίηση του ηθικού κινδύνου και την εξαιρετική διατηρησιμότητα του πελατολογίου μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών (2009 και εξής), όπου η Ελληνική οικονομία δοκιμαζόταν σκληρά.

Την περίοδο αυτή ιδιαίτερα, με χαρακτηριστικότερο το τρέχον έτος, η Atradius με επαγγελματισμό και συνέπεια στήριξε τους ασφαλισμένους της και κατά προέκταση τις επί πιστώσει εμπορικές συναλλαγές, μέσω της ενίσχυσης της παρεχόμενης ασφαλιστικής κάλυψης και της ανάληψης πολλών νέων κινδύνων, καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά.

Εργατικό Δυναμικό στην Ελλάδα

Το Ελληνικό υποκατάστημα της Atradius δραστηριοποιείται με μια ομάδα 26 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων της Διοίκησης, των τμημάτων Πωλήσεων, Οικονομικής Ανάλυσης,  Αccount Μanagers, και Client Relations Representative της Atradius Collections.

Διοίκηση

Γεράσιμος Τζέης
Managing Director
Atradius Credit Insurance N.V. (Ελληνικό υποκατάστημα)

Ο κύριος Γεράσιμος Τζέης το 2004 ανέλαβε την θέση του Managing Director στο Ελληνικό υποκατάστημα της Atradius Credit Insurance N.V., θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα.

Από το 1998 έως και το 2003 εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στo Ελληνικό υποκατάστημα της Gerling Konzern Speziale.

Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων (B.Sc. in Mathematics) και στη συνέχεια έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αναλογιστική στο Cass Business School του Λονδίνου / πρώην City University of London (Diploma & M.Sc. in Actuarial Science).

Είναι μέλος:
Του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών,
της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων καθώς και άλλων επαγγελματικών forum

H Ιστορία του Ελληνικού υποκαταστήματος της Atradius από ενάρξεως εώς σήμερα

Βασικές στιγμές στην ιστορία του τοπικού υποκαταστήματος στην Ελλάδα:

• 1998, έναρξη της παρουσίας μας στην Ελλάδα ως υποκατάστημα της Gerling Konzern Speziale Kreditversicherungs AG
• 2001, Gerling NCM
• 2004, μέλος του Ομίλου Atradius μετά την εξαγορά της Gerling από την Atradius NV
 

Χτίζοντας μια δυναμική τοπική παρουσία με επίκεντρο τις τοπικές ανάγκες

Έχοντας εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις, σταθερή μας προσήλωση αποτελεί η  περαιτέρω παροχή προς τους Ασφαλισμένους και Συνεργάτες μας ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθώς και πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων, ούτως ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προστασίας έναντι του αυξημένου κίνδυνου της αφερεγγυότητας που ενέχει το σύγχρονο εμπόριο και ταυτόχρονα  να προστατεύσουμε το cash flow των ελληνικών επιχειρήσεων επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των εργασιών τους.

Καριέρα

Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία όπου προωθούμε μια θετική εργασιακή κουλτούρα για όλους τους ανθρώπους μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις κενές θέσεις εργασίας καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για την εργασιακή μας κουλτουρα. Εναλλακτικά, παρακαλώ υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.